Profhilo Pris

Med en Profhilo behandling vil du opleve en fastere hud med en forbedret elasticitet samt en smukkere hud fuld af glød og fugt. Kom forbi vores eksklusive klinik lige ved Hørsholm Midtpunkt, og oplev selv vores professionelle behandlinger. Se vores Profhilo priser herunder.

I alt 2 behandlinger, i alt 4 ml, samlet pris 6.500 kr.

Profhilo Behandling Pris

Profhilo er en af vores mest elskede behandlinger. Som en af de sidste nye produkter indenfor hudforyngelse og er på kort tid blevet utrolig populær. Kort sagt genskaber Profhilo en naturlig foryngelse af din hud. Behandlingen hjælper din hud til at regenerere og booste sig selv.

Hvad er Profhilo?

Profhilo består af en stabiliseret ren hyaluronsyre. Produktet har markedets højeste koncentration af hyaluronsyre på 70% og er på samme tid uden krydsende kemiske stoffer. Grundet det høje niveau af hyaluronsyre i Profhilo, går produktet ind og forynger og booster hudens collagene fibre. På samme tid regenerer det også fedtvævet og binder fugten i huden.

Du vil få injiceres Profhilo i fem forskellige punkter i hver siden af dit ansigt. Huden vil på grund af behandlingen derefter øge produktionen af collagen, elasticin og hyaluronsyre.

Profhilo pris der afspejles af klinikken

Alle i klinikken er uddannet fra sundhedsvæsenet, hvilket afspejles i vores Profhilo priser. Hos Clinic U er du nemlig i de mest professionelle hænder. For os er kosmetiske behandlinger et raffineret håndværk som kræver præcision, erfaring og æstetisk sans.

Læs mere om Profhilo behandlinger her

Skriv til os

Ring til os