Om Clinic U

Clinic U er en eksklusiv kosmetisk klinik lige ved Hørsholm Midtpunkt.
Fra du træder ind ad døren hos os, er det dig, der er i centrum.

Kontakt os

“Sikkerhed, høj faglig kvalitet og tryghed er vigtigt for mig”

Hvad får du hos Clinic U?

At udføre kosmetiske behandlinger er et raffineret håndværk som kræver præcision, erfaring og æstetisk sans.

Sikkerhed, høj faglig kvalitet og tryghed er vigtigt for mig. For dig betyder det, at du møder en behandler med mange års erfaring, som giver sig god tid, og med respekt for dine ønsker og behov, så du som kunde får det bedste resultat. Det betyder at du altid, kan føle dig tryg og have tillid, når du lægger dit ansigt i mine hænder. Som behandler er det vigtig for mig at forskønne – uden at skabe for stor forandring og dermed bevare et naturligt resultat.

Kontakt os

Om os

Pernille er uddannet sygeplejerske fra Hvidovre Hospital i 1995 og har mange års erfaring indenfor forskellige kliniske specialer. Senest som psykiatrisk sygeplejerske og kognitiv terapeut. I 2015 blev Pernille uddannet som kosmetisk sygeplejerske, og har arbejdet på flere klinikker siden.

Pernille er gift med Morten, og sammen er de fælles ejere, med hver deres arbejdsfunktioner.

Vores ansvarshavende læge i klinikken er Hans Henrik Steenfos, som er uddannet læge i 1982 og speciallæge i plastikkirurgi i 1992. Hans Henrik har en lang uddannelse og bred erfaring i rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi. Hans Henrik har endvidere en medicinsk doktorgrad om sårheling og har tidligere været overlæge ved plastikkirurgisk afdeling.

“Som behandler giver jeg mig altid god tid til dig. Samtale og gensidig forståelse er vigtig for mig – så jeg kan sætte dig, dine forventninger og behov i centrum.

Jeg elsker mit arbejde og brænder for at forskønne mine kunder. Det betyder alt for mig for at gøre mine kunder tilfredse og sikre mig, at de går glade ud ad døren.
Jeg har en god sans for æstetik og en god evne til at se den enkeltes skønhedspotentiale.
Sikkerhed, kvalitet og tryghed er mine nøgleværdier som behandler, og noget, som jeg vægter højt, når du lægger dit ansigt i mine hænder.

Jeg deltager løbende i kurser i Danmark og udlandet for hele tiden at dygtiggøre mig som behandler, og jeg holder mig altid opdateret med den nyeste viden fagligt.”

Kosmetisk Klinik med kvalitets behandlinger

Botox

Med botox kan man både effektivt afslappe og reducere muskulaturen og rynkerne samt forebygge furer.

Læs mere

Filler

Behandlingen er en effektiv og skånsom behandling til at reducere og fjerne rynker og løs hud.

Læs mere

Skinbooster

Behandlingen hydrerer din hud, så den bliver frisk, ensartet og strammet op. Volumen bliver genskabt.

Læs mere

Profhilo

Profhilo-behandlingen giver fastere hud med forbedret elasticitet og smukkere hudkvalitet fuld af glød.

Læs mere
Skriv til os

Ring til os