Filler Priser

Filler benyttes til både at udglatte rynker og til at skabe fylde og markering på ønskede steder  i ansigtet. Hos Clinic U har vi mange års erfaring med fillerbehandling, hvilket betyder at du altid er i trygge hænder. Se vores filler priser herunder.

Filler – ½ ml. 2.000 kr.
Filler – 1 ml. 3.300 kr.
Filler – 2 ml. 5.700 kr.
Filler – 1 ml kindben 3.500 kr.

Fillerbehandling Pris

linic U tilbyder forskellige filler priser alt efter mængden af ml. Med en fillerbehandling kan der skånsomt genskabes volumen i ansigtet, som F.eks. ved højere kindben og mere fylde i læber, kinder og mundvige. En fillerbehandling er en effektiv måde at reducere og fjerne rynker og løs hud i ansigtet.

Hvad er filler?

Filler består af en klar gel af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes i forvejen i din krops bindevæv, men nedbrydes naturligt efter tid. Filleren består af hyaluronsyre for at hjælpe til bevaring og genoprettelse af hudens fugtighed og spændstighed. Filleren injiceres under huden i det område du ønsker behandlet. Dette gøres med en meget tynd nål og området masseres derefter ganske let.

Når du modtager fillerbehandling hos Clinic U er du altid i trygge og sikre omgivelser. Vores filler priser afspejler vores professionelle arbejde og mange års erfaring fra branchen. Kosmetiske behandlinger er et fint håndværk som kræver meget præcision og æstetisk sans. Derfor møder du også kun sundhedsfagligt uddannet personer i klinikken.

Læs mere om fillerbehandlinger her

Skriv til os

Ring til os