Botox Behandling

Med vores botox behandling kan du opnå et smukt og naturligt resultat. Book en tid til botox behandling hos Clinic U i Hørsholm, så sørger vi for at du bibeholder et naturligt look, samtidig med du opnår et yngre udtryk.

Kontakt os

“Sikkerhed, høj faglig kvalitet og tryghed er vigtigt for mig”

Om vores botox behandling

Med alderen vil vi opleve at få flere og tydeligere rynker. Hos nogle mennesker kommer rynker tidligere end hos andre. Det skyldes forskellige faktorer; vores arvelige genetik og måden vi har levet – og lever på. Samt hvordan vi passer på vores hud. Livsstilsfaktorer såsom kost, sol og rygning spiller også ind.

Rynker er en naturlig del af vores ældningsproces, og vidner om et levet liv og kan være charmerende. Andre rynker kan være mere generende og få os til at se trætte, vrede og uoplagte ud. Rynker kan også blive så dybe, at de bliver til dybe furer.

Med en botox behandling kan vi effektivt, afslappe og reducere muskulaturen og rynkerne samt forebygge de dybe furer. Det kan gøres meget naturligt, så det ikke ses behandlet ud og ikke ændrer dit udseende mere end du ønsker.

Botox behandling med udgangspunkt i dag

Hos Clinic U, går vi meget op i at skabe naturlige resultater. Vores mål er at du får det bedste ud af dit udseende og alder, og med en botox behandling, kan du se friskere og mere veloplagte ud.
De typiske områder mange får botox i, er rundt om øjnene, i panden, over læben, mellem brynene og i den store tyggemuskel (masseter) nederst i kinden og i kæbelinjen.

  • Vi har valgt et bruge Vistabel fra Allergan. Botox er et lægemiddel, som indeholder Botulinum-toxin Type A.
  • Botox kan minimere eller udviske dine rynker

Der skelnes mellem to slags rynker; mimiske og dynamiske rynker.

  • Mimiske rynker skyldes muskelsammentrækninger i dit ansigt, når du bruger dine ansigtsmuskler.
  • Statiske rynker viser sig i dit ansigt, selv når du slapper af i dine ansigtsmuskler. De er sværere at fjerne, men vil med tiden glattes mere ud, når din muskulatur i ansigtet afslappes gentagne gange med Botoxbehandlinger.

Kontakt os og bestil tid til en botox behandling i Hørsholm, i vores klinik. Har du spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker du vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Spørgsmål & svar ift. botox

Priser på Botox behandling

1 område 1.500 kr.
2 områder 2.500 kr.
3 områder 3.500 kr.
Tillægsområde 750 kr.
Masseter 3.000 kr.

Kosmetisk Klinik med kvalitets behandlinger

Filler

Behandlingen er en effektiv og skånsom behandling til at reducere og fjerne rynker og løs hud.

Læs mere

Skinbooster

Behandlingen hydrerer din hud, så den bliver frisk, ensartet og strammet op. Volumen bliver genskabt.

Læs mere

Profhilo

Profhilo-behandlingen giver fastere hud med forbedret elasticitet og smukkere hudkvalitet fuld af glød.

Læs mere
Skriv til os

Ring til os